måndag 7 januari 2013

Efter strax...

Hon ligger under täcket när jag kommer in i sovrummet. Jag brukar smyga in mina händer under täcket , men den här gången hinner jag inte så långt. Hon tar komandot och börjar smeka min hårda utanpå kalsongerna när jag står på knä över henne. Hon tar in händerna innanför men retas och tar ut dem igen. Täcket åker av och jag ser att hon har den väldigt sexiga korta leopardmönstrade "klänningen" på sig. Det bultar av åtrå i min hårda, men när hon reser sig på knä och jag försöker röra henne så trycker hon ner mig på rygg och ställer sig på knä ovanför mig. Hon är så sexig!!!
Hon fortsätter att smeka mig och kalsongerna åker av. Hennes underbara händer smeker min hårda och pungen. Mjukt, händern runt, fram och tillbaka... Sååå skönt! Hon ställer sig upp och tar fram "piskan", börjar slå lätt, runt och på min hårda och smeka med andra handen. Det är underbart att se Hennes vackra kropp i den tajta klänningen. Jag försöker resa mig, men blir nertryckt igen. Jag spjärnar ju inte emot direkt, Hon får väldigt gärna fortsätta med behandlingen.
Nu böjer hon sig ner och jag lyfter automatiskt höfterna mot hennes ansikte. Bara en tanke i huvudet - ta min hårda i munnen, sug och slicka... snälla underbara! Och det gör hon.
7 kommentarer:

 1. Gottegrisar......

  SvaraRadera
 2. Ja, gottegrisar...

  SvaraRadera
 3. Ok det var ett tag sen det hände nått här inne

  SvaraRadera
 4. Är denna bloggsidan slut eller?
  Synd isåfall på en bra sida.
  Tacksam för något svar/ Tom

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är inte slut, har bara inte haft tid.

   Radera
 5. Hittade er blogg idag och gillar den mycket. Är i samma skede i livet som er och erotiken flödar. Tack för alla tips, har beställt en hel del från dina rekommenderade sidor idag / L

  SvaraRadera