söndag 13 januari 2013

Tid att blogga

Hon skriver;

Vi har fått många kommentarer om att det var länge sen vi uppdaterade bloggen. Tyvärr finns inte alltid tiden, vi har skrivit om det förut och vi har inte försvunnit och planerar inte heller att sluta blogga.

Däremot har det varit en vecka med jobbresor, sjuka barn, sjuka själva, möten, träningar osv... Vi är en helt vanlig familj med hus och barn. Ibland har vi sex varje dag i flera veckor, ibland går det en vecka mellan gångerna av olika anledningar, som denna vecka, då vi rest om varandra.

Igårkväll kom maken hem från sin konferens, då somnade vi i soffan, utan sex. Trots att vi inte haft sex på 6 dagar, i morse hann vi med lite tyst sex medan barnen lekte. Dock är inte alltid kameran med och det är inte alltid vi bloggar direkt efter vi älskat.

Hoppas ni förstår och finns kvar, att blogga för oss är något som stärker relationen, stärker självförtroendet,  gör sexet spännande för ni läser och ser det vi gör, men det är något vi främst gör för oss själva, att ni gillar det är en bonus och vi hoppas ni fortsätter titta in här även om vi uppdaterar från 3 ggr per dag till 1 gång i veckan. Vi delar gärna med oss och vi älskar era kommentarer och att vi har så många läsare. De komplinganger jag får ger en enorm kick och stärker mitt självförtroende massor.

Kram på er!

3 kommentarer: